zaterdag 15 maart 2014

Betty budget ♥

Betty ..... !


Ze is nog maar net begonnen op YouTube en nu al een 'hit' ze maakt hele leuke video's en blog artikelen . Ik schrijf vandaag dan ook niet over me zelf maar over Betty . Ik gun het haar dan ook dat ik dit voor haar doe.

___________________________________________________________________


Wat doet ze allemaal ?

Ze heeft een hele leuke blog en YouTube kanaal . Op haar blog plaats ze hele leuke reviews lifestyle dingetjes en nog veel meer . Ik zou zeker even kijken op haar leuke blog en YouTube kanaal (alle linkjes staan onder aan van dit  artikel )


Over haar zelf ?

Ik schrijf dagelijks een artikel over beauty, fashion of lifestyle producten. Ik ben eigenlijk 24/7 bezig met trends bijhouden. Het is echt mijn grootste passie. Ik straal bij alles wat met beauty, fashion en lifestyle te maken heeft.

Het is mij een genoegen om leuke tips/acties en andere actualiteit met jullie delen. Ik richt me met name op leuke betaalbare producten. Ook deel ik mijn shoplogs met jullie en de ervaringen die ik heb met nieuw gekochte producten.

Natuurlijk komen er ook weleens high-end producten voorbij, maar dat is dan weer leuk voor de bezoekers die high-end producten wel weten te waarderen. 


YouTube kanaal : https://www.youtube.com/user/BettyBudgetNL
Blog  : http://www.bettybudget.nl/         




__________________________________________________________________________

Lieve Betty ik hoop dat je nog heel veel leuke jaartjes mee maakt in het beauty wereldje en ik wens je heel veel plezier .. xx Donna




                               Heb jij een blog en wil je dat ik hetzelfde als dit doe mail mij naar


                                                   yourfashionblogger.gmail.com of donnamarwa@Hotmail.nl


       


                                                         Groetjes Donna (11)

 


http://instagram.com/donna_kiphttps://www.facebook.com/donna.kip