vrijdag 11 april 2014

Wie is dat #2


Selena Gomez is pas 19 jaar maar nu al een tieneridool! Maar waarom eigenlijk?

 

Selena Mari Gomez is geboren op 22 juli 1992 in Texas. Haar vader komt uit Mexico en haar moeder is afkomstig uit Italie. Haar moeder was erg jong toen ze beviel van Selena, ze was namelijk 16 jaar. Haar ouders scheidden toen ze 5 jaar oud was. Ze werd verder opgevoed door haar moeder.

Filmografie
Haar eerste rol op televisie was in Barney and Friends. Daar ontmoette ze een van haar beste vriendinnen, Demi Lovato. Klik op deze link om een stukje te zien uit deze seriehttp://www.youtube.com/watch?v=-keOVH_ivTg
Daarna kreeg ze de hoofdrol in Wizards of Waverly place. In deze serie speelt ze Alex Russo die zichzelf altijd in de problemen werkt. De serie draait om Alex Russo, haar oudere broer Justin en hun jongere broer Max. Ze lijken normale mensen maar zijn eigenlijk tovenaars. Ze hebben hun magische krachten van hun vader die zelf ooit ook tovenaar was. Later moeten ze het tegen elkaar opnemen om te bepalen wie zijn krachten mag houden omdat er maar 1 tovenaar per generatie mag zijn. Deze serie is nog steeds elke dag te zien op Disney Channel.

Verder heeft ze in verschillende series gastrollen gehad zoals in The suite life of Zack and Cody, Hannah Montana,  The suite life of Zack and Cody on deck, So Random en Sonny with a Chance.
Naast spelen in verschillende series heeft ze ook nog in een aantal films de hoofdrol gespeeld. Namelijk:
  • Braid Zapped (Emily Grace Garcia)
  • Another Cinderella story (Mary)
  • Princess protection program (Carter)
  • Wizards of Waverly place (Alex Russo)
  •  Ramona and Beezus (Beezus)
  • Monte Carlo (Grace)
  • Spring Breakers, deze film moet nog uitkomen. 

Zangcarriere

Selena Gomez & The Scene is een Amerikaanse poprockband die werd gevormd in 2008. In 2009 verscheen het eerste album, Kiss & Tell. Er werden in de eerste week al 66.000 exemplaren verkocht. Het album kwam gelijk op nummer 9 in de Amerikaanse Billboard 200 terecht. Het tweede album kwam een jaar later uit, A year without rain. Op 28 juni 2011 kwam het derde album uit, When the sun goes down.

Bekende liedjes:
  • Who Says http://www.youtube.com/watch?v=BzE1mX4Px0Iv 
  • Love you like a love song http://www.youtube.com/watch?v=EgT_us6AsDg&feature=relmfu
  • Hit the lights http://www.youtube.com/watch?v=9lV7d9p3peY&feature=related

Love Life


Sinds begin januari 2011 heeft Selena een relatie met Justin Bieber. Wie wist dit eigenlijk nog niet. Justin Bieber heeft een heleboel fans die voornamelijk bestaat uit tienermeisjes die hopeloos verliefd zijn op hem. Dit heeft Selena geweten! Dagelijks krijg ze drijgbrieven en haatmails. Maar desondanks zijn ze gelukkiger dan ooit. Toch heeft het koppel het wel eens moeilijk volgens de roddelpers. Zo zou Selena de vrienden van Justin niet mogen en zou ze hebben gevraagd hen te dumpen. Ook zou ze Justin hebben betrapt op het smsen met zijn ex- vriendin en zou hij er seksafspraakjes op na houden. Maar of dit allemaal waar is weten alleen Justin en Selena. Ze zien er in ieder geval heel gelukkig uit en hebben dit weekend allebei nog een Kids choice award in ontvangst mogen nemen!


Zouden ze nog lang en gelukkig leven?




                                                                Groetjes Donna (11)

 
(wat vind jij van de nieuwe foto?)
http://instagram.com/donna_kiphttps://www.facebook.com/donna.kip